BROMMOBIEL KOPEN

Betalen per maand is niet wat iedereen wil en natuurlijk is het ook niet altijd de beste oplossing. Daarom kan je bij de brom!-Expert ook een 45 km auto kopen van Microcar en Ligier. Een brommobiel kopen bij de brom!-Expert garandeert de beste keuze. De naam zegt het eigenlijk al; een brom!-Expert is niet zomaar een dealer of verkoper, hij is de expert op het gebied van de brommobiel. Een brommobiel lijkt een eenvoudige auto maar is dat niet! Door de speciale materialen en toegepaste techniek vereist een brommobiel echte vakkennis. Ook van de afwijkende wetgeving moet je op de hoogte zijn. De brom!-Expert heeft al deze kennis en kan je daarom het beste advies geven bij het kopen van een brommobiel.


Omdat de brom!-Expert altijd meerdere modellen van de toonaangevende merken Ligier en Microcar beschikbaar heeft, kun je in de showroom zelf ervaren welke brom! het beste bij je past. De mooiste is tenslotte niet altijd de meest geschikte voor jouw situatie. Is de instap van de brommobiel goed? Hoe is het motorgeluid? Kan je er makkelijk mee overweg? Het is allemaal belangrijk om te weten voordat je een grote uitgave die de aanschaf van een brommobiel nou eenmaal is, gaat doen.

ZEKERHEID BIJ EEN BROMMOBIEL KOPEN

  • Altijd de beste keuze. Meerdere merken en modellen in de showroom voor een eerlijke en persoonlijke vergelijking
  • Gedegen advies over alles wat met brommobiel rijden te maken heeft
  • Twee jaar fabrieksgarantie op het gehele voertuig
  • Twee jaar mobiliteitsservice: 24 uur per dag en zeven dagen in de week hulpverlening bij pech onderweg
  • De brom!-Expert is altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen
  • De brom!-Expert gebruikt altijd originele onderdelen
  • Altijd een goede inruilprijs. Ook voor een personenauto
  • Door de landelijk voorraad indien nodig een korte levertijd
  • Meerdere opties mogelijk: een airco of multimediasysteem voor extra comfort, voor extra veiligheid een bestuurdersairbag

OOK GEBRUIKTE BROMMOBIELEN BESCHIKBAAR

Ook voor de levering van een gebruikte brommobiel is de brom!-Expert de aangewezen persoon. Door inruil van minicars en door de terugkomende “mijnbrom-abonnement” voertuigen heb je altijd de keuze uit meerdere mogelijkheden. Want zeker bij een gebruikte 45 km auto is een juist advies en een betrouwbare leverancier heel belangrijk.

VIND JOUWBROM!

Uitgelichte modellen

ligierjs50x
Microcar MGO Premium DCO
Microcar MGO Highlander