brom! specialist in brommobielen.

Over Mijn Brom

Een brommobiel kies je niet zomaar op de website. De mooiste is niet altijd de beste voor jouw situatie. Brom! is onderdeel van G.M.S. & Import B.V. in Veenendaal. Dit bedrijf was van 1998 tot 2021 de officiële Nederlandse importeur van de toonaangevende Microcar en Ligier brommobielen. Vanaf september 2021 is Brom! onafhankelijke verkoper van Microcar en Ligier brommobielen. In deze ruim 20 jaar is niet alleen de brommobiel sterk ontwikkeld, maar is de klant ook echt veranderd. Een brommobiel lijkt tegenwoordig een eenvoudige auto, maar is dat niet. Door de speciale materialen en toegepaste techniek vereist een brommobiel echte vakkennis.
Ook van de afwijkende regelgeving moet je op de hoogte zijn. Brom! heeft al deze kennis en kan je daarom het beste advies geven. Met een bereikbaar team kan brom! je persoonlijk en uitgebreid begeleiden naar de beste brommobiel. Om dit dan ook echt mogelijk te maken biedt brom! de optie tussen zelf kopen of het afsluiten een abonnement. Is deze keuze gemaakt dan passen we jouw situatie of wensen indien nodig in een maatwerkoplossing.

SERVICE

Een brommobiel lijkt op een auto maar is het niet. Brom! heeft daarom een netwerk van specialisten. De brom!-Expert werkt dagelijks met brommobielen en altijd op de hoogte van alles wat met deze speciale voertuigen te maken heeft. Doordat de brom!-Expert altijd originele onderdelen gebruikt blijft de Microcar in optimale conditie en behoudt een hoge restwaarde. Na aflevering heeft de Microcar twee jaar volledige fabrieksgarantie in heel Europa en in Nederland heb je recht op twee jaar pechservice. Zeven dagen in de week en 24 uur per dag wordt u bij pech geholpen, ook in je eigen woonplaats en zelfs bij een lekke band.

Tweedehands

Toch liever een gebruikte brommobiel? Bekijk dan onze modellen.

Leasen

Geen onverwachte kosten? Eenvoudig via mijnbrom.

Contact

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.