brom! specialist in brommobielen.

Over Mijn Brom

Een brommobiel kies je niet zomaar op de website. De mooiste is niet altijd de beste voor jouw situatie. Brom! is begonnen als onderdeel van G.M.S. & Import B.V. in Veenendaal. Dit bedrijf was van 1998 tot 2021 de officiële Nederlandse importeur van Microcar en Ligier brommobielen. Sinds september 2021 is brom! B.V. een zelfstandige leasemaatschappij voor 45 km voertuigen. In mei 2022 is brom! ook aangesteld als Nederlandse importeur van Eli-Electric. Een innovatief elektrisch 45 km voertuig dat brom! dan ook via een innovatief lease-aanbod op de markt brengt.

Ook van de afwijkende regelgeving moet je op de hoogte zijn. Brom! heeft al deze kennis en kan je daarom het beste advies geven. Met een bereikbaar team kan brom! je persoonlijk en uitgebreid begeleiden naar de beste brommobiel. Om dit dan ook echt mogelijk te maken biedt brom! de optie tussen zelf kopen of het afsluiten een abonnement. Is deze keuze gemaakt dan passen we jouw situatie of wensen indien nodig in een maatwerkoplossing.

SERVICE

Een brommobiel lijkt op een auto maar is het niet. Brom! heeft daarom een netwerk van specialisten. De brom!-Expert werkt dagelijks met brommobielen en altijd op de hoogte van alles wat met deze speciale voertuigen te maken heeft. Doordat de brom!-Expert altijd originele onderdelen gebruikt blijft de Microcar in optimale conditie en behoudt een hoge restwaarde. Na aflevering heeft de Microcar twee jaar volledige fabrieksgarantie in heel Europa en in Nederland heb je recht op twee jaar pechservice. Zeven dagen in de week en 24 uur per dag wordt u bij pech geholpen, ook in je eigen woonplaats en zelfs bij een lekke band.

Tweedehands

Toch liever een gebruikte brommobiel? Bekijk dan onze modellen.

Leasen

Geen onverwachte kosten? Eenvoudig via mijnbrom.

Contact

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.