Hoe werkt het mijnbrom abonnement? - Mijnbrom!

Microcar
een Frans automerk

Microcar: gewoonweg goed

Heb je altijd bromfiets gereden, maar wil je nu meer spullen mee kunnen nemen en altijd lekker droog overkomen? Het kan met een brommobiel van Microcar. Indien je altijd auto hebt gereden moet je er eigenlijk niet aan denken dat je rijbewijs misschien niet wordt verlengd. Maar stel dat dit gebeurd dan is er toch een oplossing: een brommobiel van Microcar. Welke situatie ook, een Microcar is het alternatief. Indien het B rijbewijs niet meer wordt verlengd houdt je altijd je AM-rijbewijs. Dit is het bromfiets rijbewijs en daarmee mag je ook in een brommobiel rijden. Je kunt dus gewoon de weg op. Je kunt overal naar toe, op ieder gewenst moment. Je bent veilig en comfortabel onderweg en dat helemaal zelfstandig en onafhankelijk. Een Microcar maakt het mogelijk. Doordat Microcar twee verschillende modellen levert is er altijd een voertuig dat bij je past. Brom! is er gewoonweg van overtuigd dat een Ligier brommobiel de perfecte vorm van mobiliteit is voor iedereen van 16 jaar of ouder. Er is altijd een Microcar die bij je past.

Verstandige keuze, goede investering

Voor een brommobiel geldt in Europa een speciale regelgeving. En hoewel een Microcar dus best wel heel veel op een normale personenauto lijkt, is het dat niet. Een brommobiel weegt bijvoorbeeld maar maximaal 420 kilo. Er worden daarom speciale lichtgewicht materialen en hoogwaardige techniek gebruikt. Ook beschikt iedere Microcar altijd standaard over een automatische versnellingsbak. Daarom kost een brommobiel niet minder dan een kleine personenauto. Maar het voordeel is dat de gebruikskosten op een veel lager niveau liggen. Er hoeft geen wegenbelasting te worden betaald en door de superzuinige en schone dieselmotor kom je extra ver op een liter brandstof. En door de speciale materialen en goede kwaliteit heeft iedere Microcar een lange levensduur met een hoge restwaarde.

GEWOONWEG EENVOUDIG

GEWOONWEG EENVOUDIG

Comfort

Microcar is het volumemerk van brom! en levert al jaren het meest verkochte model in Nederland. En dat komt omdat de Microcar modellen gewoon de beste instap en meeste binnenruimte bieden. Door de echte SUV-look is de Microcar niet alleen leuk om te zien, maar ook heel overzichtelijk en daardoor makkelijk te besturen. De luxere varianten van Microcar zijn uitgerust met de stille en krachtige Lombardini DCI motor met standaard Easy Park System. Inparkeren en weer wegrijden gaat daardoor heel eenvoudig zonder zelf gas te hoeven geven. Door de electronische regeling heeft de DCI motor altijd een constant vermogen; ook bij inschakelen van de optioneel leverbare airconditioning.

Veiligheid

Het Nederlandse verkeer wordt steeds drukker met steeds meer soorten weggebruikers. Veiligheid staat dus voorop bij de ontwikkeling van nieuwe Microcar brommobielen. “Voorkomen is beter dan genezen” is een bekende uitdrukking; om die reden is iedere Microcar uitgerust met schijfremmen voor- en achter. Dit garandeert de beste werking van het remsysteem. Indien je toch bij een aanrijding betrokken raakt dan ben je optimaal beschermd door de stevige kooiconstructie, de verstevigde vloer van de kofferbak en de extra verstevigingsbalken in de portieren.

Service

Een brommobiel lijkt op een auto maar is het niet. Brom! heeft daarom een netwerk van specialisten. De brom!-Expert werkt dagelijks met brommobielen en altijd op de hoogte van alles wat met deze speciale voertuigen te maken heeft. Doordat de brom!-Expert altijd originele onderdelen gebruikt blijft de Microcar in optimale conditie en behoudt een hoge restwaarde. Na aflevering heeft de Microcar twee jaar volledige fabrieksgarantie in heel Europa en in Nederland heb je recht op twee jaar pechservice. Zeven dagen in de week en 24 uur per dag wordt u bij pech geholpen, ook in je eigen woonplaats en zelfs bij een lekke band.

Duurzaam op weg

Een Microcar heeft gewoon een lange levensduur. In verband met de speciale lichtgewicht constructie worden recyclebare materialen gebruikt. De moderne en superzuinige DCI motor voldoet aan de strengste normering en stoot weinig schadelijke stoffen uit. Daarom mogen in de meeste milieuzones in Europa brommobielen gewoon rijden.

MIcrocar lineup