Verzekeren

Voor jouw brommobiel is er een goede verzekering tegen een lage premie.

GOEDE POLIS

Voor je brommobiel is er een goede verzekering tegen een lage premie.
De verzekering wordt verzorgd door Biesbosch Assuradeuren (Concordia de Keizer) en is voor rijders vanaf 16 jaar met een AM rijbewijs.
Een goede polis is mogelijk omdat voor de brommobiel collectief een speciale polis ontwikkeld is.
De Verzekering is bij alle brom! – experts aan te vragen of rechtstreeks bij Biesbosch Assuradeuren (Concordia de Keizer).

Een geleaste brommobiel verzekeren

De brommobiel blijft eigendom van brom! Daarom is er de verplichting om een casco (All-Risk) dekking af te sluiten. In het verkeer kan er echter altijd wel iets gebeuren; een goede verzekering is daarom heel belangrijk! Voor een brommobiel bestaat een aparte verzekering waarbij WA wettelijk verplicht is. brom! heeft een eigen private-label verzekeringspolis, in samenwerking met Concordia De Keizer en Biesbosch Assuradeuren. Je verzekeringspremie is gebaseerd op de waarde exclusief BTW. Hierdoor ben je zeker van een gunstig tarief. Het exacte tarief is altijd afhankelijk van je persoonlijke situatie, daarom sluit je deze brommobiel verzekering zelf af.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Bereken zelf je verzekeringspremie.

Voor informatie of een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen met Biesbosch Assuradeuren, telefoonnummer: 0183 – 85 36 00. Je kunt ook direct een e-mail sturen via de knop hieronder.

Tweedehands

Toch liever een gebruikte brommobiel? Bekijk dan onze modellen.

Leasen

Geen onverwachte kosten? Eenvoudig via mijnbrom.

Contact

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.