Brommobiel prijzen en mogelijkheden. Abonnement mogelijk | MijnBrom!

BROMMOBIEL PRIJZEN

De brom!-Expert kan al vanaf € 9.200,- een nieuwe Microcar Dué leveren. Uiteraard is er doordat er twee topmerken worden geleverd door brom! heel veel keuze. Een hoge instap met grote kofferruimte voor de Microcar MGO brommobiel, leverbaar vanaf € 10.650,-, tot een sportief en elegant design in combinatie met een heel complete uitrusting inclusief Pioneer Multimedia Systeem met achteruitrijcamera voor de Ligier JS50L DCI Elegance brommobiel. Dit topmodel is er voor iets meer dan € 16.000,-. Optioneel is dan ook nog een aircosysteem leverbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor een brommobielen een abonnement af te sluiten, dit is al mogelijk vanaf €199,- per maand.

BROMMOBIEL KOPEN

Brom! beschikt over een landelijk netwerk van specialisten; de brom!-Experts. De brom!-Expert heeft echte vakkennis, niet alleen van de speciale techniek maar bijvoorbeeld ook van de afwijkende wetgeving. En omdat de brom!-Expert dealer is van de brommobiel merken Microcar en Ligier heeft hij altijd meerder modellen in de showroom. Je kunt dus zelf ervaren welke het beste bij je past. De mooiste is niet altijd de beste voor jou situatie.

BROMMOBIEL ABONNEMENT

Niet iedereen rijdt heel lang in een brommobiel. Ben je 16, dan stap je na twee jaar over naar een echte auto. Ben je ouder, dan gebruik je de brommobiel soms ook niet langer. Misschien wil je daarom niet een heel groot bedrag uitgeven. Wil je echter wel de zekerheden van een nieuwe brommobiel, dan is het abonnement van brom! de ideale oplossing. Dit kan al vanaf € 199,- inclusief BTW per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud en reparatie, maar zonder de premie van de verplichte WA+CASCO verzekering.

UITGELICHTE MODELLEN

Microcar Dué
Microcar MGO Highlander
ligierjs50x

BEKIJK ALLE MODELLEN

BEKIJK ALLE MODELLEN