Veiligheid

Het Nederlandse verkeer wordt steeds drukker met steeds meer soorten weggebruikers. Veiligheid voor de inzittenden is dus een speerpunt bij de ontwikkeling van nieuwe Ligier brommobielen.

Microcar en Ligier vinden stijl, comfort en ergonomie erg belangrijk. Nog belangrijker is de veiligheid van de berijders en daarom zijn Microcar en Ligier dagelijks bezig met innovatie op het gebied van veiligheid. Alle modellen zijn uitgerust met LED dagrijverlichting, een stevige kooiconstructie, gordels met gordelspanners een een stalen chassis voor het motorblok.

Het beste is natuurlijk een ongeval te voorkomen; Ligier geeft de brommobielen daarom schijfremmen voor- en achter. Dit garandeert een optimale werking van het remsysteem. Zien en gezien worden is daarvoor ook belangrijk; om gezien te worden heeft elke Ligier standaard dagrijverlichting, om zelf alles goed te kunnen blijven zien in het donker zijn de koplampen uitgerust met een speciale techniek om het zogenaamde “zwarte gat” dat kan ontstaan bij het overschakelen van grootlicht naar dimlicht niet meer voorkomt. Mocht onverhoopt toch een aanrijding niet te voorkomen zijn dan ben je optimaal beschermd door de stevige kooiconstructie, de verstevigde vloer van de kofferbak en de extra verstevigingsbalken in de portieren.

Reparatie en onderhoud

De betrouwbaarheid van Microcar en Ligier is bijna spreekwoordelijk. Toch kan er altijd iets kapot gaan. Sommige onderdelen van een brommobiel hebben door hun functie nu eenmaal niet het eeuwige leven. Raakt er een onderdeel defect in je brommobiel, dan geldt er maar één goed advies. Ga naar jouw brom! expert, dan ben je er zeker van dat het betreffende onderdeel wordt vervangen door een nieuw origineel onderdeel. Met dezelfde duurzame kwaliteit als de rest van je brommobiel.

Kies voor brom!

Kiezen voor brom! is niet alleen de beste manier om de betrouwbaarheid van je brommobiel te bewaken.

Brommobiel veiligheid

Schade? Dat kan iedereen overkomen

Een paaltje dat je over het hoofd zag, een glijpartij op een gladde weg, een steentje tegen je voorruit, of een mede weggebruiker die jou niet zag. Autoschade is nooit leuk, maar zelfs in zo’n geval kun je terugvallen op het advies en begeleiding van de brom! specialisten.

Deskundig autoschadeherstel is vakwerk. En maatwerk. Elke schade is weer anders. Daarom dient elke schade aan je brommobiel te worden hersteld door deskundige vakmensen. Bij jouw brom! specialist ben je niet alleen verzekerd van service, maar ook van deskundigheid. Je weet zeker dat ter vervanging uitsluitend originele Microcar en Ligier onderdelen worden gebruikt. Alleen op die manier blijft de kwaliteit van je brommobiel gegarandeerd.

Mobiliteitservice

Elke eigenaar van een nieuwe Microcar of Ligier krijgt gratis pechhulp, gedurende de garantieperiode, via onze Mobiliteitservice. Mocht je met pech komen te staan (ook geldig in je woonplaats), dan bel je met de Mobiliteitservice. Binnen een half uur is een specialist ter plaatse. Mocht jouw brommobiel niet ter plaatse gerepareerd kunnen worden, dan wordt deze gratis naar de brom! specialist van jouw keuze afgesleept en daar vervolgens gerepareerd.

Tweedehands

Toch liever een gebruikte brommobiel? Bekijk dan onze modellen.

Leasen

Geen onverwachte kosten? Eenvoudig via mijnbrom.

Contact

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.