Tweedehands brommobiel rijden? - MijnBrom!

TWEEDEHANDS BROMMOBIEL KOPEN

Een gebruikte brommobiel kopen, is dat niet riskant? Zomaar een tweedehands voertuig kopen is inderdaad best spannend. Je weet nooit wat je hebt en bij een brommobiel zijn de kilometerstanden vaak niet zo hoog. Maar dat zegt niet alles over de staat van het voertuig. Koop je een gebruikte brommobiel via brom! dan heb je in elk geval de zekerheid van een origineel in Nederland geleverde brommobiel waarvan de volledige historie bekend is. Uiteraard is een Microcar of Ligier van brom! altijd onderhouden en gerepareerd met originele fabrieksonderdelen. Daarnaast heb je altijd de beste garantie.

HOE WEET JE OF EEN BROMMOBIEL BETROUWBAAR IS?

Een brommobiel lijkt een eenvoudige auto maar is dat niet. Om aan de maximale gewichtslimiet van 425 kilogram te voldoen worden speciale materialen en technieken gebruikt. Doordat een minicar altijd een automatische versnellingsbak heeft lijkt een 45 km auto ook duurder in aanschaf dan een kleine personenauto. Er is daarom veel vraag naar goede gebruikte brommobielen. Maar hoe weet je of een brommobiel betrouwbaar is en altijd goed onderhouden is? Kom je niet voor onverwachte, misschien hoge reparatiekosten te staan? Kortom, is een nieuwe misschien toch niet een betere keuze?

Aanschaf tweedehands brommobiel

€ 6.000,-

  • Exclusief verzekering
  • Exclusief onderhoud
  • Exclusief reparatiekosten

Twee-jarig abonnement nieuwe Dué brommobiel

€ 4.776,-

  • Exclusief verzekering
  • Inclusief onderhoud
  • Inclusief reparatiekosten

ZEKERHEID BIJ EEN TWEEDEHANDS BROMMOBIEL KOPEN?

brom! maakt het mogelijk om voor een vergelijkbare kosten in een nieuwe Microcar of Ligier brommobiel te rijden. Voor een vast bedrag per maand rij je twee jaar lang in een nieuwe brommobiel naar keuze uit het brom!-assortiment. De minicar blijft eigendom van brom! en ook het onderhoud en eventuele reparaties zijn inbegrepen in het maandtarief. Alleen de verplichte WA+CASCO verzekeringspremie wordt op jouw naam afgesloten. Hierdoor profiteer je maximaal van eventueel opgebouwde schadevrije jaren in een andere brommobiel of personenauto. De premie wordt apart geïncasseerd door onze eigen verzekeraar, maar dat moet natuurlijk ook als je zelf een brommobiel koopt.

Altijd fabrieksgarantie

De nieuwste techniek

Gratis pechservice

Geen onverwachte kosten

TWEE JAAR BROMMOBIEL RIJDEN

Na twee jaar lever je de 45 km auto gewoon weer in bij brom! en kies je weer een nieuwe. Ben je met 16 jaar ingestapt bij brom! dan stap je helemaal makkelijk over naar een echte auto. Je hebt al zoveel rij ervaring dat het behalen van je rijbewijs B niet moeilijk kan zijn geweest en je hebt niet het probleem dat je eerst nog je oude brommobiel moet verkopen.

FLEXIBEL MET BROM! ABONNEMENT

Ben je op oudere leeftijd ingestapt dan blijf je met een brom! abonnement flexibel. Je hebt zeker geen onverwachte kosten en na twee jaar kun je overstappen naar een nieuwe of helemaal stoppen. Indien nodig kan door brom! maatwerk geleverd worden. In elk geval heb je niet het probleem dat je de brommobiel nog moet proberen te verkopen.

BROM! MAAKT HET MOGELIJK

brom! maakt het gewoonweg mogelijk een nieuwe brommobiel te rijden voor hetzelfde bedrag als een gebruikte brommobiel. Met de voordelen van een nieuwe maar zonder de zorgen van een gebruikte. En betaal je het abonnement per jaar dan krijg je ook nog 3% korting op het tarief. Tel uit je winst!

BENIEUWD NAAR JOUW ABONNEMENTSKOSTEN?

BENIEUWD NAAR JOUW ABONNEMENTSKOSTEN?