Hoe werkt het mijnbrom abonnement? - Mijnbrom!

BROM! VRAGEN?

BROM! VRAGEN?

GEWOONWEG BETALEN PER MAAND

Een brommobiel rijd je vaak niet langer dan 2 jaar. Ben je 16  jaar dan stap je na 2 jaar over naar een echte auto. Stop je met autorijden, dan ga je weer terug naar een brommobiel. Ga daarom wel voor de zekerheid voor een nieuwe brommobiel, maar betaal alleen voor het gebruik. Brom! maakt dat mogelijk. Voor een vast bedrag per maand mag er 2 jaar lang gebruik worden gemaakt van een nieuwe brommobiel. Het voertuig blijft eigendom van brom! en ook het onderhoud zit in het tarief. De verzekering wordt afgesloten via de brom! verzekering en is verplicht altijd WA + casco. Na twee jaar wordt de brommobiel gewoon weer ingeleverd en staat er indien gewenst een nieuwe klaar. Betalen per jaar is ook mogelijk, je krijgt dan 3% korting op het maandtarief.

Een brommobiel kies je niet zomaar op de website. De mooiste is niet altijd de beste voor jouw situatie. Is de instap van de brommobiel goed? Is het overzicht goed? Of vind je een complete uitrusting met een Multimedia systeem inclusief Blue-Tooth belangrijk? Ons netwerk van brom!-Experts kan je alles vertellen en belangrijker nog, je kunt het zelf ervaren. Een bezoek aan de brom!-Expert garandeert de beste keuze.

inzetje2_hoehetwerkt
inzetje_hoehetwerkt

Even alles op een rij

  • Maak een keuze uit de bij brom! beschikbare brommobielen van Microcar en Ligier.
  • Kies de kleur.
  • Vraag de verzekering aan bij brom! verzekeraar Biesbosch Assuradeuren.
  • Brom! neemt de aanvraag in behandeling en stuurt een e-mail met een link voor een onafhankelijke kredietcheck via EDR creditservice.
  • Na goedkeuring en acceptatie neemt de brom!-Expert contact met je op voor de definitieve afronding.
  • De brom!- Expert levert de nieuwe brommobiel zo snel mogelijk bij je af.
  • Je rijdt 2 jaar lang zonder onverwachte kosten voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Ligier of Microcar brommobiel.

Verzekering

Omdat de brommobiel eigendom van brom! blijft, moet deze natuurlijk in goede staat blijven. We gaan ervan uit dat je er mee omgaat alsof het je eigen voertuig is. Onderhoud, eventuele reparaties door technische storingen en pechservice zijn in het maandbedrag inbegrepen. In het verkeer kan er echter altijd iets gebeuren; een goede verzekering is daarom heel belangrijk! Voor een brommobiel bestaat een aparte verzekering waarbij WA wettelijk verplicht is. Omdat je jouw brom! na twee jaar weer in goede staat en schadevrij moet inleveren, vindt brom! het ook een verplichting dat er een casco (All-Risk) dekking wordt afgesloten. Hiervoor hebben wij in samenwerking met Concordia De Keizer en Biesbosch Assuradeuren onze eigen Microcar-verzekering. Door specialisatie op onze merken Microcar en Ligier, ben je zeker van een gunstig tarief. Omdat het exacte tarief altijd afhankelijk is van je persoonlijke situatie, sluit je deze brommobiel verzekering zelf af. De brom!-Expert kan je hierin volledig begeleiden.

brom-hoe-het-werkt-2

IK WIL EEN BROM!

IK WIL EEN BROM!