Altijd nieuw en alleen betalen voor gebruik

Geen last van onverwachte extra kosten

De echte specialist met de beste service

Daarom Mijnbrom!

Brom! is een netwerk van specialisten in brommobielen: de brom!-Expert. Een brommobiel lijkt een eenvoudige auto, maar is dat niet! Door de speciale materialen en toegepaste techniek vereist een brommobiel echte vakkennis. Ook van de afwijkende wetgeving moet je op de hoogte zijn. De brom!-Expert heeft al deze kennis en kan je daarom het beste advies geven. Omdat de brom!-Expert altijd meerdere modellen van de toonaangevende merken Ligier en Microcar beschikbaar heeft kun je in de showroom zelf ervaren welke brom! het beste bij je past. De mooiste is tenslotte niet altijd de meest geschikte. Neem alvast een kijkje in de SHOWROOM van de brom!-Expert.

Omdat een brommobiel dus wel op een kleine personenauto lijkt, maar dat helemaal niet is, lijkt een brommobiel ook vaak duurder dan een normale auto. Door de gebruikte materialen in verband met het maximale gewicht, de automatische versnellingsbak en de zuinige dieselmotor heeft een brommobiel een hogere aanschafwaarde.

Daarom heeft brom! een uniek systeem ontwikkeld om toch met een nieuwe brommobiel te kunnen rijden: het brom! abonnement. Je betaalt alleen voor het gebruik van de nieuwe Microcar of Ligier brommobiel gedurende twee jaar. Je hebt geen onverwachte kosten achteraf, het onderhoud is inbegrepen en na afloop lever je de brommobiel weer in. Je sluit zelf een WA-CASCO verzekering, maar dankzij de samenwerking met de Microcar verzekering kan dat ook tegen een gunstig tarief.

Wil je langer rijden en je brom! gewoon kopen? Dat kan natuurlijk ook bij de brom!-Expert. Ook voor een refurbished brom! is dit de juiste vakman.

Ben je 16 jaar dan doe je met brom! alvast rij-ervaring op en stap je na twee jaar zo over in een auto!
Ben je ouder dan houdt brom! je mobiel na de auto. Stap wel tijdig over!

BENIEUWD HOE MIJNBROM! WERKT?