De voordelen van een brommobiel - Mijnbrom!

Mobiliteit en flexibiliteit voor iedereen!

Heb je altijd auto gereden maar wordt je rijbewijs mogelijk niet verlengt? Er is een oplossing: de brommobiel. Heb je altijd bromfiets gereden en wil je meer comfort en meer gemak? De brommobiel maakt het mogelijk. Ben je bijna 16 jaar en wil je eigenlijk al zelfstandig onderweg? Het kan met een brommobiel. Met een rijbewijs categorie AM mag je de weg op en doe je direct echte rijervaring op. En dat gewoon veilig op vier wielen. Ook als alternatief na de auto is de brommobiel een uitkomst. Je kunt nog overal komen op ieder gewenst moment. Je bent comfortabel, droog en veilig onderweg. Zelfstandig en onafhankelijk. Een brommobiel van brom! maakt het mogelijk. Brom! is er gewoonweg van overtuigd dat de brommobiel een geweldige vorm van mobiliteit is voor iedereen van 16 jaar of ouder.

Verstandige keuze, goede investering

Een brommobiel lijkt een kleine auto, maar is dat niet. Een brommobiel is ontwikkeld binnen speciale regelgeving. Een brommobiel is dan wel net zo groot als een kleine personenauto, maar mag slechts 420 kilo wegen. Dit vereist hoogwaardige techniek en speciale materialen. Daarom kost een brommobiel niet minder dan een kleine personenauto. Maar de voordelen van brommobielen zijn dat de gebruikskosten een stuk lager zijn doordat u geen motorrijtuigenbelasting betaalt en een brommobiel zuinig in gebruik is. Door de lange levensduur heeft een brommobiel een hoge restwaarde.

Altijd nieuw

Betalen voor gebruik

Geen onverwachte kosten

De beste service

Comfort

Brom! levert alleen Microcar en Ligier brommobielen. Onze merken maken gebruik van de speciaal voor de brommobiel ontwikkelde Lombardini DCI motoren. En exclusief voor Microcar en Ligier worden de motoren uitgerust met het Easy Park System. Hiermee rijd je heel makkelijk weg en parkeer je heel makkelijk in. Bij brommobielen zonder dit systeem moet je eerst gas geven voordat het voertuig in beweging komt. Met het Easy Park System gaat dit vanzelf en hebben de Ligier en Microcar brommobielen een soort kruipneiging als je de rem loslaat. Wegrijden gaat dus vanzelf zonder schokken en parkeren doe je ook gemakkelijk door gebruik te maken van alleen het rempedaal.

Veiligheid

Met een brommobiel begeeft u zich in het drukke Nederlandse verkeer. Zien en gezien worden is dus een speerpunt bij de ontwikkeling van Ligier en Microcar brommobielen. Alle modellen zijn uitgerust met LED-dagrijverlichting, een stevige kooiconstructie, verstevigingen in de portieren, gordels met gordelspanners en een stalen chassis voor het motorblok. Ook een goede overzichtelijkheid en krachtige verlichting dragen bij aan de veiligheid van u en uw passagier.

BEKIJK ONZE LOMBARDINI DCI MOTOR

BEKIJK ONZE LOMBARDINI DCI MOTOR

Service

Brom! heeft een landelijk netwerk van specialisten: de brom!-Experts. Een brom!-Expert is dagelijks bezig met brommobielen en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Niet alleen over de Ligier en Microcar brommobielen, maar ook over de wet- en regelgeving. “Moet ik nog examen doen voordat ik met een brommobiel mag rijden?” of “waar kan ik mijn brommobiel het beste verzekeren?”De brom!-Expert geeft in alles een betrouwbaar advies. Ook voor service- en onderhoudswerkzaamheden is hij de echte Expert. De fabrieksgarantie op een nieuw voertuig is 2 jaar en geldt in heel Europa. Daarnaast heeft u twee jaar recht op gratis pechservice, ook in uw woonplaats en bij bijvoorbeeld een lekke band. U wordt altijd geholpen, 24 uur per dag en zeven dagen per week.

Duurzaam op weg

Door de lange levensduur van het gehele voertuig is de brommobiel gewoon weinig milieubelastend. Hoogwaardige en lichte materialen zorgen ervoor dat een brommobiel maximaal 425 kilo weegt. En de materialen voor het plaatwerk zijn recyclebaar. Onze brommobielen zijn uitgerust met een kleine en schone 2 cilinder dieselmotor. Deze motoren voldoen aan de strenge EURO4 milieunorm en kennen een minimaal verbruik. De CO2 uitstoot valt daardoor in de lichtste categorie. In de meeste Europese steden zijn brommobielen daarom ook toegestaan in de milieuzones.

BENIEUWD HOE MIJNBROM! WERKT?

BENIEUWD HOE MIJNBROM! WERKT?