Veiligheid - Mijnbrom!

Veiligheid

Microcar en Ligier vinden stijl, comfort en ergonomie erg belangrijk. Nog belangrijker is de veiligheid van de berijders en daarom zijn Microcar en Ligier dagelijks bezig met innovatie op het gebied van veiligheid. Alle modellen zijn uitgerust met LED dagrijverlichting, een stevige kooiconstructie, gordels met gordelspanners een een stalen chassis voor het motorblok.

Stevige kooiconstructie

Grote
koplampen

Achteruitrijcamera en -sensoren

Grote raamoppervlakten

Reparatie en onderhoud

De betrouwbaarheid van Microcar en Ligier is bijna spreekwoordelijk. Toch kan er altijd iets kapot gaan. Sommige onderdelen van een brommobiel hebben door hun functie nu eenmaal niet het eeuwige leven.

Raakt er een onderdeel defect in je brommobiel, dan geldt er maar één goed advies. Ga naar jouw Microcar Ligier dealer. Dan ben je er zeker van dat het betreffende onderdeel wordt vervangen door een nieuw origineel onderdeel. Met dezelfde duurzame kwaliteit als de rest van je brommobiel. Daarbij wordt het personeel van de officiële Microcar Ligier dealers continu bijgeschoold. Elke technicus kent daardoor elk model Microcar en Ligier van bumper tot bumper.

Kies voor een officiële Microcar Ligier dealer

Kiezen voor de officiële Microcar Ligier dealer is niet alleen de beste manier om de betrouwbaarheid van je Microcar of Ligier in stand te houden, maar ook de snelste. Jouw Microcar Ligier dealer heeft gangbare onderdelen doorgaans in voorraad en andere zijn binnen 24 uur aanwezig.

Je zit dus nooit alleen achter het stuur van je brommobiel. Waar je ook bent, de Microcar Ligier dealers in Nederland staan voor je klaar. Met een goede service stellen onze specialisten te alle tijde hun know-how tot je beschikking door je raad te geven, jouw voertuig te onderhouden of te repareren.

Schade? Dat kan iedereen overkomen

Autoschade kan iedereen overkomen. Een paaltje dat je over het hoofd zag, een glijpartij op een gladde weg, een steentje tegen je voorruit. Bovendien bestaat er ook een kans dat je door een ander wordt aangereden. Autoschade is nooit leuk, maar zelfs in zo’n geval kun je terugvallen op jouw Microcar Ligier dealer.

Deskundig autoschadeherstel is vakwerk. En maatwerk. Elke schade is weer anders. Daarom dient elke schade aan je brommobiel te worden hersteld door deskundige vakmensen. Bij jouw Microcar Ligier dealer ben je niet alleen verzekerd van service, maar ook van deskundigheid. Je weet zeker dat ter vervanging uitsluitend originele Microcar en Ligier onderdelen worden gebruikt. Alleen op die manier blijft de kwaliteit van je brommobiel gegarandeerd.

Mobiliteitservice

Elke eigenaar van een nieuwe Microcar of Ligier krijgt gratis pechhulp, gedurende de garantieperiode, via onze Mobiliteitservice.

Mocht je met pech komen te staan (ook geldig in je woonplaats), dan bel je met de Mobiliteitservice. Binnen een half uur is een specialist ter plaatse. Mocht jouw brommobiel niet ter plaatse gerepareerd kunnen worden, dan wordt deze gratis naar de Microcar Ligier dealer van jouw keuze afgesleept en daar vervolgens gerepareerd.