Over ons - Mijnbrom!

OVER ONS

Brom! is onderdeel van G.M.S. & Import B.V. in Veenendaal. Dit bedrijf is sinds 1998 de officiële Nederlandse importeur van Microcar en Ligier brommobielen. Brom! is ervan overtuigd dat de brommobiel een geweldige vorm van mobiliteit is voor iedereen van 16 jaar en ouder. Met een AM rijbewijs mag je met een brommobiel de weg op en doe je direct echte rij ervaring op. Ook als alternatief na de auto is een brommobiel een uitkomst. Je komt nog overal en op ieder gewenst moment.

Brom! vindt dat een betrouwbare en veilige brommobiel voor iedereen haalbaar moet zijn en biedt daarom de mogelijkheid per maand voor het gebruik te betalen.

Er hoeft geen groot bedrag te worden voorgeschoten en na twee jaar lever je de brom! weer in of kies je weer voor een nieuwe! Natuurlijk kun je een brom! ook gewoon kopen.

Brom! heeft een landelijk netwerk van specialisten, de brom!-Experts. Een brom!-Expert is dagelijks bezig met brommobielen en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Niet alleen over de Ligier en Microcar brommobielen, maar ook over de wet- en regelgeving. De brom!-Expert geeft in alles een betrouwbaar advies. In de showroom kun je de verschillende modellen van brom! bekijken en ervaren. Je vindt er altijd de meest geschikte brommobiel.

HERKOMST BROMMOBIEL

De brommobielen van brom! komen uit Frankrijk. In twee moderne fabrieken, die van Microcar in de buurt van Nantes en van Ligier bij Vichy, worden per jaar rond de 10.000 exemplaren van deze zogenaamde 45km voertuigen geproduceerd. Ligier is het sportieve merk van de twee. En dat heeft alles te maken met de historie. Ligier is ooit begonnen als constructeur van Formule 1 racewagens en heeft meerdere Grand Prix races gewonnen. Zowel Microcar als Ligier zijn inmiddels ruim 35 jaar toonaangevend in de productie van brommobielen.

KWALITEITSCONTROLE

Op het hoofdkantoor van brom! in Veenendaal worden de voertuigen nog een keer volledig gecontroleerd voordat deze naar de brom!-Expert in het land getransporteerd worden. Ook beschikt brom! over een ruime voorraad aan reserve onderdelen. Omdat iedere brom! wordt geleverd met een 24 uurs pechservice blijf je altijd mobiel. Een veilig gevoel.

Met een brommobiel van brom! heb je dus altijd een modern en betrouwbaar vervoermiddel.

GEWOONWEG EENVOUDIG

GEWOONWEG EENVOUDIG