Stuurbekrachtiging - Mijnbrom

De Ligier-Group introduceert stuurbekrachtiging als nieuwe fabrieksoptie

Een geweldige innovatie en een echte primeur binnen het brommobiel segment. Per direct heeft brom! de eerste Ligier modellen beschikbaar met deze extra optie en vanaf april is stuurbekrachtiging ook leverbaar op de Microcar modellen.

Stuurbekrachtiging

Stuurbekrachtiging

Veiligheid

Comfort

Comfort en veiligheid

Het lijkt misschien niet nodig in een brommobiel, maar deze optie verhoogt het rijcomfort en ook de veiligheid van de bestuurder. Het comfort verbeterd doordat de ondersteuning bij lage snelheden over de gehele stuuruitslag maximaal is. Het manoeuvreren bij inparkeren gaat maar liefst 5x lichter dan zonder stuurbekrachtiging. Dus helemaal tot het einde van de stuuruitslag is de brommobiel eigenlijk te besturen met één vinger.

Bij hogere snelheden wordt de ondersteuning minder en is het grote voordeel dat het stuur automatisch terug gaat naar de rechtuit stand. Dit geeft dus een veel veiliger weggedrag.

Elektronisch geregeld

De stuurbekrachtiging is elektronisch geregeld. Is daardoor betrouwbaarder en heeft veel minder effect op het brandstofverbruik dan een hydraulisch systeem. Doordat het om een elektronisch afgeregeld systeem gaat is de stuurbekrachtiging dus alleen leverbaar in combinatie met de Lombardini DCI motor.

Meerprijs

De meerprijs voor deze exclusieve fabrieksoptie is bij brom! slechts € 495,-