SHOWROOM

Brom! heeft altijd een model dat bij je past. Als onderdeel van de Nederlandse importeur van de brommobiel merken Microcar en Ligier kan brom! altijd het beste aanbod doen. Met brom!-Experts door heel Nederland kun je ook altijd eerst in een echte showroom gaan kijken en rijden.

Microcar Dué: het snoepje

De Microcar Dué is de kleinste brommobiel in het programma van brom! Door de Italiaanse uitstraling van het ontwerp en de complete uitrusting, rij je gewoonweg gunstig en geheel bij de tijd.

Microcar MGO Premium DCI: de verstandige

De Microcar MGO Premium DCI biedt de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit bij brom!. Als een goede instap en zitpositie belangrijk zijn en ook een comfortabele rijgedrag de voorkeur heeft dan is dit model gewoonweg een verstandige keuze.

Microcar MGO HIGHLAND X DCI: de stoere

De Microcar MGO HIGHLAND X is de stoere verschijning van brom! Door de robuuste uitstraling en de bull-bar aan de voor- en achterkant, klaar voor iedere jungle: in de stad of op het platte land. Je komt gewoonweg overal.

Ligier JS50 L Elegance DCI: de topper

De Ligier JS50 L Elegance DCI is het topmodel van brom! Sportief en elegant. Door het standaard Pioneer Dubbel DIN multimedia systeem met achteruitrijcamera, helemaal van nu. Dankzij de BlueTooth connectiviteit heb je altijd je eigen muziek bij je. Hiermee onderweg zijn is gewoonweg geweldig.

IK WIL MEER WETEN!