Ligier rijders vertellen hun verhaal - Mijnbrom

Ligier rijders vertellen hun verhaal

 In Ligier, Nieuws

Brommobielcentrum Hapert verkocht onlangs twee nieuwe Ligiers JS50L, een Sport en een Blueline. Beide nieuwe eigenaren hebben daar een stukje over geschreven. Lees hier de verhalen van Kevin en Hans:
hapert2 hapert1
Kevin: Bij Brommobielcentrum Hapert heb ik onlangs mijn eerste nieuwe brommobiel gekocht.
Ik had er al een, een Virgo maar die heb ik een paar jaar geleden van de hand gedaan, dat was een miskoop.
Ik had hem particulier gekocht.
Bij Brommobielcentrum Hapert zei men eerlijk wat er aan moest gebeuren om hem veilig op de weg te houden en dat was het helaas niet meer waard. Maar nu, flink gespaard en meteen de grote stap gezet…. Een nieuwe Ligier JS50 Sport. Rood, dat is een kleur die ik graag zie.
Brommobielcentrum Hapert is de grootste in de regio en heeft me altijd eerlijk en goed voorgelicht. Ook met de keuze van deze mooie Ligier Sport, ik heb hem vanaf de foto gekocht en de importeur heeft hem snel geleverd want ik was erg blij toen men vanuit Hapert belde dat hij gehaald kon worden. De verzekering werd ook meteen geregeld dus op zaterdag opgehaald en meteen gaan rijden.
Wat een genot, vrij en blij rijd ik rond.
Dank je wel Brommobielcentrum Hapert en Microcar|Ligier Nederland
Kevin.
Hans: Twee brommobielen in een week, zo snel heb ik nog nooit twee Ligiers gekocht.
Hoe ik dat zo snel deed?
Nou ik had mijn nieuwe Ligier opgehaald bij Brommobielcentrum Hapert en mijn oude JDM Aloës daar gelaten. Toen ik de dag daarna trots als een pauw mijn nieuwe brommobiel wilde showen bij vrienden ben ik onderweg aangereden. Mijn nieuwe Ligier total-loss. Het kon niet erger zijn voor me.
Gelukkig hebben ze bij Brommobielcentrum Hapert direct een vervangende wagen geregeld en kon ik toch rijden.
Ik heb dan ook maar meteen een nieuwe Ligier Blueline besteld, snel geleverd door importeur en dus ook bij mij.
Bij Brommobielcentrum Hapert laat men mij nooit lang wachten, niet voor onderhoud, wat altijd goed en snel gebeurt met originele onderdelen, en zo ook niet op een nieuwe brommobiel.
Ook de verzekering was goed geregeld, ondanks dat ik hem op zaterdag had opgehaald en het ongeval op zondag is gebeurd is, was toch alles gedekt. Ik heb alle vertrouwen in de medewerkers en kundigheid van Brommobielcentrum Hapert.